Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві родинна сварка закінчилася пробитою головою

Побут, гроші, сімейні конфлікти – постійні сварки двох киян врешті закінчилися трагедією. Чергове з’ясування відносин закінчилося смертю, як стало відомо Вісті Ньюс. Від поліції горе-родич не переховувався. Зараз він активно співпрацює зі слідством.

Про те, що в одній зі столичних багатоповерхівок, що на проспекті Маяковського загинула людина, поліція дізналася у ніч проти 16 січня. Вже на місці правоохоронці виявили тіло 28-річного чоловіка з пробитою головою.

 Олександр Косовський, начальник Деснянського ГУНП у м.Києві:

На тілі є відкрита черепно-мозкова травма, безліч гематом та перелом кінцівок пальців. В ході проведення огляду місця події, опитування сусідів було встановлено, що до даного злочину може бути причетний брат співмешканки потерпілого.

58-річного підозрюваного затримали для допиту. Своєї провини чоловік не відкидав. Та розповів, що загиблий – співмешканець його сестри. Втрьох вони проживали в одній квартирі. Та ось постійні сварки на побутовому ґрунті принесли негативні плоди. Під час чергової сварки літній чоловік кинувся на зятя. Та ось зупинитися він зміг лише, коли родич перестав дихати. Зараз чоловіка звинувачують у скоєнні умисного вбивства. Після ряду експертиз та слідчого експерименту справу передадуть до суду. Нині триває слідство.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023