Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві поліція затримала стрілка, що розстріляв багатоповерхівки

Стріляв по вікнах житлових багатоповерхівок, як стало відомо Вісті Ньюс. У Києві невідомий стрілок перелякав мешканців Солом’янського району. Дивом, куля не знайшла випадкових жертв, а інцидент вичерпався побитими вікнами.

Продірявлені вікна та набої на підлозі. Така картина відкрилася киянам у суботу. Невідомі постріляли вікна двох будинків у Солом’янському районі.

Мар’яна Брацюк, старший інспектор Солом’янського УП ГУНП у м. Києві:

Жінка розповіла, що виявила отвір, попередньо від пострілу з пістолету, у вікні своєї квартири. За кілька хвилин до поліції надійшло аналогічне повідомлення від мешканки сусіднього будинку.

Слідчі швидко з’ясували, звідки відкрили вогонь по будинках.

Мар’яна Брацюк, старший інспектор Солом’янського УП ГУНП у м. Києві:
Експерти встановили, що стрільба відбувалася з будинку навпроти будинку потерпілих. Таким чином встановили особу стрілка. Його затримали у порядку статті 208 КПК. У чоловіка в квартирі провели обшук, у нього виявили пістолет, набої до нього та стріляну гільзу.

Наразі слідчі відомості про подію внесли до ЄРДР. Справу відкрили за статтею “хуліганство”. За вчинене чоловік може отримати до семи років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023