Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві поліція розкрила осередок, де проживали нелегали

У Києві поліцейські розкрили осередок, де проживали нелегали, як стало відомо Вісті Ньюс. Мігранти мали проїхати Україну транзитом на шляху до Європи. Тимчасово їх поселяли в так званий “хостел”, розташований в гаражному кооперативі. Із сотні затриманих у перевалочному пункті, третина – це іноземці, що перетнули український кордон абсолютно незаконно.

Під вказівниками “хостел” у київських гаражах ховався нелегальний центр для мігрантів. Громадяни Азербайджану, Бангладеш, Таджикистану, Узбекистану та Росії опинялися тут на шляху до Європи. У так званому перевалочному пункті поліцейські затримали сотню осіб, 32 людини перебували в Україні незаконно. За даними правоохоронців, усі вони потрапили до Києва з Російської Федерації в обхід офіційних пунктів пропуску.

Вийти на “хостел” правоохоронці змогли після затримання представниками Закарпатського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції мігрантів зі Шрі-Ланки. Гурт людей намагався потрапити до Західної Європи, і іноземці на тривалий час “оселилися” в Києві. Вони й розповіли про місцезнаходження хостелу, де ніби-то проживали ще майже 70 їхніх співвітчизників.
Слідчі розпочали кримінального провадження за статтею “незаконне переміщення людей через кордон” Після обшуків території довкруги київського ринку «Троєщина» місцезнаходження “хостелу” все ж встановили. Сотню знайдених там мігрантів доставили до Деснянського управління поліції. Там слідчі з’ясували деталі “подорожей” нелегалів, кожен із них платив за переміщення до Європи від 3 до 5 тисяч доларів своїм землякам-перевізникам.
Натепер вирішується питання про притягнення порушників-іноземців до адмінвідповідальності, у той же час готуються необхідні документи для депортації.
Оперативниками ж Департаменту внутрішньої безпеки поліції з’ясовують причетних до нелегального транзиту співробітників українських правоохоронних органів.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023