Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві існує багаторічна традиція проведення Фестивалю писанок

У столиці також існує багаторічна традиція проведення Фестивалю писанок, як стало відомо Вісті Ньюс Щороку організатори прагнуть здивувати киян і мільйони туристів творчим підходом до столітніх традицій України й цікавинок, привнесених зі світових культур.

Від 5 квітня на Софійській площі у Києві почався Великодній фестиваль. Сотні великих писанок і чисельні фотозони, оздоблені у святковому форматі, щораз більше дивують городян.

Ганна Старостенко, голова постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту:

Цей фестиваль заявив про себе не лише в Україні, а й він відомий вже у світі. І нам завжди дуже приємно, що він відбувається на головній площі столиці відбуваються цікаві події, які, по-перше, популяризують наші традиційні свята християнські та українські. Також є можливість показати наше українське мистецтво. 

Вже на відкритті сотні киян, а в усі святкові дні очікують на мільйони гостей. У 2017 році Київ відвідали 2 мільйони туристів, цьогоріч очікують ще більше охочих поглянути на українські традиції. Родзинка Великодня в Києві – пасхальний заєць, точніше 372 зайці. І жодного однакового. Усі західні символи свята унікальні, адже розмальовані художниками з усієї України. Київському фестивалю писанок вже 8 років, і щоразу він стає більшим і творчим.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023