Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві чоловіка зарізали, та буквально тягли тіло сходами та тротуаром

Чергове вбивство за чаркою. Свята тягнуть за собою низку злочинів, пов’язаних з алкоголем, як з’ясували Вісті Ньюс. У поліції Києва повідомили про розкриття одного з таких смертельних застіль. Так 7 січня труп чоловіка виявили на Подолі на вулиці Костянтинівській.


Труп під під’їздом. На вулиці Костянтинівській у Києві у різдвяний вечір містяни знайшли скривавленого чоловіка. Людина вже була мертвою. Поліцейські, що прибули на місце, одразу встановили – місце злочину не тут. І просто за слідами крові прийшли до помешкання, де жертву зарізали. Чоловіка буквально тягли сходами та тротуаром.
Тетяна Іванюсь, інспектор Подільського УП ГУНП у м. Києві:
Аби приховати сліди злочину, зловмисники витягли тіло чоловіка на вулицю, де згодом його помітили сусіди та викликали правоохоронців.
Першою версією вбивства стало криваве застілля. Тож, правоохоронці почали шукати гостей вбитого. Завдяки камерам відеоспостереження їхні особи вдалося ідентифікувати, і вже за добу підозрюваних затримали.
Тетяна Іванюсь, інспектор Подільського УП ГУНП у м. Києві:
До вбивства причетна 35-річна уродженка Запорізької області та 31-річний Донецької області, який раніше мав судимість.

Слідчі встановили, що у пари та загиблого – 48-річного уродженця Херсонської області – конфлікт виник під час пиятики. Далі у хід пішов ніж.
Справу відкрили за статтею умисне вбивство, обом її фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023