Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Києві через вибух до лікарні відвезли 6-ть поранених

У Києві інцидент стався у Голосіївському районі столиці в ніч на понеділок, як стало відомо Вісті Ньюс. Вибух пролунав на складах по вулиці Новопироговській. Звідти до лікарні відвезли 6-ть поранених, за попередніми даними, це охоронці. Правоохоронці розпочали провадження за статтею “замах на вбивство”. У поліції не виключають, що на територію складів кинули кілька вибухових пристроїв. Зараз ведеться слідство.

Сергій Кацев, старший слідчий СУ ГУНП у м. Києві:
В результаті вибуху зазнали тілесних ушкоджень шестеро осіб, яких госпіталізовано до лікарні. Один із них перебуває у непритомному стані. Із місця події вилучено фрагменти вибухового пристрою, які направлено на проведення експертизи. Попередньо поліція встановила, що під ранок двоє невідомих осіб підійшли до паркану складських приміщень, що знаходилися під охороною, і кинули на територію невідомий предмет.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023