Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У ХНТУСГ ім. Петра Василенка з’явився сучасний науково-практичний центр фірми John Deere

У Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. Петра Василенка відкрили науково-практичний центр фірми John Deere, як стало відомо Вісті Ньюс. Аудиторія оснащена сучасним обладнанням, щоб вже на етапі навчання студенти могли опанувати те, на чому працюють у світі передові сільгосппідприємства.

Із цих стін будуть виходити молоді спеціалісти, які вже знайомі з обладнанням, що використовують сучасні господарства. Жодних застарілих практик. На це ставлять у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка з відкриттям нового науково-практичного центру фірми John Deere.

Олександр Нанка, ректор Харківському НТУ сільського господарства імені П. Василенка:
Я хотів би привітати вас, студентів. Це робиться для вас і тільки для вас. Для того, щоб ви отримували якісні, потрібні вам в житті знання, і в подальшому нас же і рекламували. Бо наша гордість – це наші випускники.

Відкриття стало можливим завдяки співпраці університету з офіційним дилером техніки John Deere в Україні – компанією ТОВ «Агрістар». Завдань, які будуть вирішувати завдяки центру, кілька. Це і підготовка студентів, що підуть безпосередньо в агробізнес, і підготовка користувачів сучасної закордонної техніки, сервіс-менеджерів і менеджерів із продажу. Нині більшість сільськогосподарських підприємств Харківщини працюють на рівні з провідними європейськими. Тому знати техніку, її можливості, а також тонкощі сервісного обслуговування – вимога сучасності.

Олександр Литвин, представник агрокомпанії:

Это один из примеров, это двигатель из комбайна 16-го года современный. Для студентов будет интересно разобрать, посмотреть, как он устроен.

Аудиторія оснащена сучасним мультимедійним обладнанням, ергономічними меблями, зразками вузлів і системами тракторів, стендами з точного землеробства, фрагментами двигуна трактора – резино-тросовими гусеницями.

Сергій Чернов, голова Харківської обласної ради:

Нікуди не їдьте – кращої землі і кращих можливостей, ніж в Україні, ніде у світі немає. Запам’ятайте це. Технології у нас уже є найсучасніші. Техніка також. Ваше на сьогодні завдання – отримати знання і працювати тут. Приносити користь своїм сім’ям, своєму регіону, державі.

У ході заходу навчальний заклад підписав угоду про співпрацю з офіційним дилером техніки John Deere в Україні.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023