Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові знову працює метро – підземка зупинялася рівно 3 місяці тому

Три місяці без метро. У Харкові 24 травня знову запустили підземку. Лише станції на Салтівці ще кілька днів працюватимуть у режимі цілодобового укриття для людей. На решті вже курсують потяги.

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що проїзд буде безкоштовним наступні 2 тижні.

То, что касается повышения цены, мы сегодня рассматриваем несколько вариантов. То что касается метрополитена это все будет зависеть от цены на электроэнергию. Потому что мы все равно дотируем метрополитен. Почему мы не запускаем метро Академика Барабашова и Героев Труда, потому что эта зона была очень сильно обстреляна и люди сильно напуганы.

ДЛЯ ДОВІІДКИ:

Поки потяги у метро курсують у всіх напрямках, крім ділянки від ст. м. «Академіка Павлова» до ст. м. «Героїв праці». Крім того, ст. м. «Держпром» працює тільки як пересадковий вузол, тобто зайти на станцію і вийти з неї не можна, а можна тільки перейти на ст. м. «Університет» та навпаки. Графік роботи метрополітену для пасажирів – з 7:00 до 19:00.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023