Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові жінка задушила 10-річного сина і порізала собі вени

Трагедія у Харкові – по провулку Тбіліському знайшли 2 тіла. Інформація про подію надійшла до слідчих Новобаварського відділу поліції 13 липня близько 21:15.

За даними поліції, 37-річна мешканка Новобаварському району задушила свого 10-річного сина, після чого вкоротила собі віку. Жінка порізала вени та померла від втрати крові. Поліцейські повідомляють, що знайшли передсмертну записку, яку залишила загибла.

Зі слів сусідів, жінка вела себе адекватно, спиртними напоями не зловживала. Вона часто просила гроші в борг та завжди їх повертала. Також працівники поліції з’ясували, що останні пів року харків’янка мала фінансові проблеми, брала кредити та не могла їх самостійно повернути, тому перебувала у депресивному стані. До адміністративної та кримінальної відповідальності жінка раніше не притягувалась.

Інформація зареєстрована у Єдиному обліку Новобаварського відділу поліції. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023