Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові затримали чоловіка, який задушив 82-річну жінку

32-річний житель міста Харків після скоєння тяжкого злочину кілька діб провів в квартирі загиблої жінки.

Про виявлення тіла 82-річної власниці квартири, розташованої у багатоповерхівці на вулиці Гвардійців Широнинців, до поліції повідомила онука загиблої. Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та працівники відділу кримінальної поліції. За висновками експертів, жінку задушили.

У ході проведення оперативно-слідчих дій працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний чоловік, який тимчасово мешкав в квартирі загиблої. Скоєння злочину він пояснив тим, що старенька дуже допікала йому своїми зауваженнями на побутовому ґрунті. В день вбивства він знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Коли протверезив, то прийшов у жах від скоєного. Однак продовжував мешкати в квартирі вбитої, адже іншого житла не мав. Чоловік  продавав меблі та речі господарки квартири, щоб мати гроші на алкоголь та продукти харчування.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023