Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові з’явився фентезі-парк – багато фотозон і місця для творчості

10 жовтня після реконструкції в Харкові відкрили фентезі-парк. Це локація для прогулянок і заразом парк-виставка під відкритим небом.

 

За даними мерії, на території креативного простору свої творчі ідеї зможуть втілювати молоді скульптори, дизайнери, художники по світлу, архітектори, музиканти і артисти. Щоб підтримати талановитих людей, в місті оголосили конкурс творчих проєктів, переможці якого отримають можливість реалізувати авторські ідеї за рахунок залучення інвестицій та спонсорської підтримки.

У ході будівництва парку там встановили сцену і великий дитячий майданчик, реконструювали фонтан, зробили пішохідні доріжки, освітлення, упорядкували зони відпочинку з лавками. Крім того, змонтували систему відеоспостереження, звукового супроводу і декоративне підсвічування. На зелених зонах встановили фігури фантастичних героїв. Увечері вигляд парку змінюється за допомогою проєкційних технологій.

Адреса – Плеханівська, 77 біля БК «Металіст»

Працюватиме локація щодня з 10 до 23 години.
   

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023