Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові з новою програмою виступив гурт “Open Kids”

Гурт “Open Kids” виступив у Харков з новою програмою. На цей раз дівчата привезли не тількі нові та вже улюблені пісні, а й цікаву інформацію про “Bashka Kids Awards”. Що це та з чим його їсти, та про що мріють юні та талановиті – далі в сюжеті Тетяни Ткач.

Тур гурту Open Kids “Поколение танцы” розпочався з Харкова і охопить всі великі міста України. В рамках цього туру дівчата влаштовують зустрічі із шанувальниками аби запросити до участі в “Bashka Kids Awards”. Це перша премія для дітей та підлітків у сфері шоу-бізнесу.

Гурт “Open Kids”:

Детям негде себя проявить. Каких-то конкурсов глобальных таких нет и мы хотим сделать первую такую премию. Такую, чтоб дети ходили с этими наградами и говорили, что они выиграли в “Bashka Kids Awards”. Мы хотим развивать украинский детский шоу-бизнес, потому что нет такой платформы, как Ангелина уже сказала. И мы не создаём себе каких-то конкурентов, мы наоборот будем рады, что в нашей стране будут появляться новые и новые проекты.
Дівчата ж на цій премії будуть тільки в якості журіхедлайнерів, а також головного призу. Переможців гурт обіцяє зняти у своєму новому літньому кліпі. Самі ж поки мандрують Україною і накопичують усе більше і більше шанувальників. Наприклад, у Києві зібрали 2 Sold Out в один день. Пам’ятає гурт і свій перший аншлаговий концерт.

Гурт “Open Kids”:

Это была Одесса, когда только к нам приехала Аня. Мандраж, мурашки по коже. Была новая программа, новая участница, нам нужно было как-то вместе связаться и всё сделать, но у нас получилось.

У новій програмі “Поколение танцы”, з якою приїхали дівчата, з’явилися ще п’ятеро учасників.

Гурт “Open Kids”:

Мы будем выступать с нашим крутым балетом “Open Crew”. Мы редко берём их по Украине, но сегодня мы решились их взять, чтоб не только мы танцевали, но и они.

Для них гурт – це родина, у них, навіть, є спільні мрії.
Гурт “Open Kids”:

Ну, вообще у нас с девчонками часто бывают такие идеи: вот круто было бы создать отель “Open Kids” или кафе-ресторан “Open Kids”, бургерную, может, какой-нибудь свой шоу-рум. Это было бы классно! Уйдём в бизнес, будем бизнес-вумен.

Відкриті, юні та веселі – “Open Kids” запалили залу ККЗ з першої пісні. До слова, найстаршій учасниці, Валерії, незабаром виповниться 18, а наймолодшій, Юлії, буде 15. Що ж, до віку шанувальників, то тут можна побачити як 4-річних, так і 20-річних прихильників.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023