Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові відомий психолог Родіна Н.В. з семінаром «Як перемогти проблеми?» (9.06)

У Харкові пройде семінар засновника і керівника Центру розвитку особистості. Родіна Наталія Володимирівна  відомий психолог, парапсихолог, біоенерготерапевт завітає до Харкова з новою темою семінару, а саме «Перемогти проблеми». Унікальні авторські методики, особисто розроблені Наталією Володимирівною, зібрані з різних джерел знання, закони, методики й практика, що поєднують сучасну науку, історію, закони філософії та основи духовного розвитку людини.

В основі програм діяльності Центру лежать запатентовані індивідуальні методики і наукові дослідження Наталії Володимирівни, сформовані в поетапні курси Розвитку Свідомості “ШЛЯХ ДО ДОСКОНАЛОСТІ”. За 10 років в Центрі пройшли навчання більше десяти тисяч чоловік.

Семінар циклу у Харкові «Перемогти проблеми» лише 1 день, а саме 9 червня Харків 11:00 конференц-зал «Спецвузавтоматика», вул. Полтавський шлях, 4. Телефон для довідок 093 79 94 744.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023