Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові відкрили бюсти Героям України – танкістам Колодію та Лавренку

Мами відкрили пам’ятники своїм синам. У Харкові увічнили двох загиблих танкістів: героїв України – Сергія Колодія та Олександра Лавренка.

Обидва загинули в боях на Донеччині. Олександр у вересні 14-го звільняв Піски, кіборг Сергій пробивав “дорогу життя” до Донецького аеропорту. Обидва пішли на смерть, щоб зупинити наступ терористів і не дати вбити чи полонити побратимів.

Владислав Болєлов, майор, друг загиблих:

Еденицы смогли бы сделать так, как он. Давить расчеты минометов, когда в танке закончились боеприпасы. Нужно иметь много-много мужества, чтобы так сделать. У Сергея тоже самое. Он находился тогда в Донецком аэропорту. Тоже еденицы такое смогут – поехать на БМП на танк, для того чтобы спасти свой личный состав. Это надо быть, действительно, героем.

Пам’ятник капітанам встановили у їх ВИШі. Із різницею в рік вони закінчили Військовий інститут танкових військ. Портрети чоловіків передали родинам загиблих.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023