Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові відбувся єдиний в Україні концерт артисток міланського хору “La Scala”

У Харкові відбувся єдиний в Україні концерт артисток міланського хору “La Scala”, які виконали кантату Stabat Mater Джованні Баттіста Перголезі, як стало відомо Вісті Ньюс. Це посвята неосяжній любові, що

долає страждання. Концерт відбувся у ХНАТОбі в межах “Дантеfest 2018” та трієнале екологічного плакату “4th Block”. Частину коштів, зібраних від продажу квитків передали на підтримку Адаптаційного центру для молоді з інвалідністю “Летючий дім”. Вибір Центру невипадковий. На захід також завітала губернаторка Харківщини Юлія Світлична.

Ірина Сальник, координаторка DANTEfest 2018:
В організації “Летючий дім” є ключовим проектом. Він зроблений з великою підтримкою наших італійських друзів, міжнародних фондів. Приїзд співачок – невипадковість, вони вже співали для цього адаптаційного центру у себе в Мілані і допомагали матеріально в межах фестивалю ми запросили багато гостей, також Маріну Річі з презентацією книги. Вона говорить про усиновлення. З нею можливо говорити на теми, які в нашому суспільстві ще не прийняті, вона є мати 5-х дітей.

Дмитро Морозов, головний диригент ХНАТОбу:
У нас на сегодняшний день очень сильная трупа, ХНАТОБу подвластны все виды и жанры искусства… эта контата. Артисты большие профессионалы.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023