Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові відбувся вже другий випуск слухачів Школи малого і середнього підприємництва від К.Fund

Уже другий випуск слухачів Школи малого і середнього підприємництва від К.Fund відбувся у Харкові . За традицією до групи ввійшли як новачки, так і досвідчені бізнесмени, як стало відомо Вісті Ньюс. Та кожен з них, тримаючи в руках диплом, впевнено заявив, що багато чому навчився. Курс тривав майже два місяці, з них інтенсивне навчання – 2 тижні, решту часу слухачі Школи працювали бізнес-плани, планами розвитку своїх підприємств. в результаті слухачі захистили бізнес-плани, більшість з яких, учасники проекту готові реалізовувати просто зараз. Випуск харківських бізнесменів бачили наші журналісти.

Кожен з них по-своєму закоханий у мрію. Для когось вона – теперішня справа життя, а для когось – яскраві плани на майбутнє. Олеся вже давно мріє про унікальний для Харкова проект.
Олеся Лапко, випускниця Школи малого і середнього підприємництва від K. Fund:

Давно уже в этой сфере. И я считаю, что красота спасет мир. Мы все знаем эту фразу. Поэтому я хочу поделиться с профессионалами и с любителями бьюти-индустрии теми знаниями, которыми я уже обладаю. И конечно же приглашать тех тренеров, которые смогут профессионально объяснить профессионалам как продавать тебя, как продавать товар, с которым они работают, как работать с клиентами как их удержать возле себя. То есть это будет такая бизнес школа. И второй сегмент – это люди-любители красоты. То есть, это люди которые, но вот допустим даже вы – для них будет создана отдельная программа под названием “Сам себе мастер”.

Саме для реалізації цієї мрії жінка прийшла до школи малого і середнього підприємництва від K.Fund. Цікаво, що її одногрупниками виявились не лише новатори, а й вже досвідчені підприємці. Адже бізнес не стоїть на місці й тут завжди є чому навчитись – говорять вони.

Андрій Черкасов, випускник Школи малого і середнього підприємництва від K. Fund:

Решил попробовать. Люблю какие-то инновации, что-то новенькое. Был крайне удивлен преподаванием, отношением. То есть, все очень-очень достойно, на уровне. Большой объем информации дали. Много интересного почерпнул для себя, много нового, а так же столкнулся с тем, что еще раз повторюсь, очень-очень интересно и много всего запоминающегося.

Двотижневий курс занять спочатку давався не легко – зізнається Олена. Адже окрім постійної роботи, жінка ще любляча дружина і прекрасна мама. Саме народження трьох доньок і підштовхнуло жінку створити сервіс з продажу та прокату святкового вбрання для дівчаток. З питанням, як розвинути цю справу підприємця і прийшла до Школи малого і середнього підприємництва від K.Fund.

Олена Носик, випускниця Школи малого і середнього підприємництва від K. Fund:

Я шла за систематизацией, на самом деле я получила огромное количество новой информации, полезной информации. То есть я ее начала уже применять их. Я уже могу принимать какие-то управленческие решения, основываясь на ней. 

А ось Марія прийшла до Школи малого і середнього підприємництва від K. Fund, аби знайти шляхи розвитку родинного бізнесу – разом з чоловіком вона створює дитячі меблі.

Марія Борисова, випускниця Школи малого і середнього підприємництва від K. Fund:

У нас четверо детей. Для нас это тема знакомая, насущная. Мы сделали мебель сначала для своих детей. Первое изделие, это была парта растущая. От первого до последнего класса ее можно использовать. И оказалось, что этот продукт, мы его попробовали на рынке, оказалось, что он нужен. 

Цей випуск Школи малого і середнього підприємництва від K. Fund в Харкові вже другий.

Лідія Пащук, керівник Школи малого і середнього підприємництва від K. Fund:

Ми почали свою роботу в Харкові в жовтні місяці минулого вже року 2017. За ці півроку ми підготували ще одну школу і випустили в такий гарний весняний день. І в нас така група дуже натхненна, дуже творча дуже цікава. За цей період ми ще більше полюбили Харків. Також за ці дні, протягом цих місяців ми почали свою діяльність в місті Черкаси. Тобто тепер ми можемо говорити, що школа малого і середнього підприємництва в Харкові, вона є другою в Харкові і це вже наш дев’ятий випуск.

Точну дату наступного набору до Школи малого і середнього підприємництва в Харкові Лідія поки що не називає, але із впевненістю заявляє, що ті, хто не встиг пройти курс навчання минулих два рази обов’язково матимуть змогу це зробити в майбутньому.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023