Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові вчили креативу – пройшов осінній фестиваль Create Kharkiv Business Education

Щоб ідеї кипіли, а люди не тупцювали на місці. У Харкові провели осінній фестиваль креативних індустрій «Create Kharkiv Business Education». Організаторка івенту Вікторія Грецька-Миргородська переконана, творчі люди зараз як ніколи затребувані, але і водночас потребують підтримки.

Дводенний захід пройшов 2 і 3 жовтня. У перший день фестивалю відбулося нагородження креативних амбасадорів – тих, хто своєю роботою прославляє місто та Україну далеко за їх межами. Кілька десятків митців у різних галузях: від театру, світових гейм-чемпіонатів, муралістики тощо, отримали почесні відзаки.

Другий день Create Kharkiv Business Education максимально наповнили освітніми зустрічами. ТОП-спікери ділилися секретами розвитку соціальних мереж у рамках Всеукраїнського фестивалю блогерів. Важливість і унікальність таких івентів визнають і на рівні міносвіти.

Збирають ідеї та їхніх креативних батьків у Харкові не вперше. Сreate Kharkiv – це третя частина великого проекту Bisness edukation, який цьогоріч проводять за підтримки Харківської міської ради.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023