Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові в розбещенні 10-річної дівчинки суд визнав винним батька

37-річного чоловіка суд визнав винним у розбещенні доньки. Жертві 10 років.

Про наругу над дитиною повідомила матір. Слідчі прокуратури інформують, що влітку 2021 року жінка звернулася з заявою про те, що її екс чоловік  вчиняв розпусні дії стосовно їхньої спільної малолітньої доньки. Про це матір дізналася через соцмережу, коли невідома жінка надіслала їй відеозапис. У ролику її колишній чоловік, перебуваючи разом з донькою, вчиняв розпусні дії, чим поставив під загрозу нормальний психологічний та соціальний розвиток дитини.

Окрім того чоловизнали винними і в зберіганні дитячої порнографії. У суді прокурори довели, що на початку 2021 року цей же чоловік зустрічався з 16-річною дівчиною та в ході інтимного спілкування з нею робив фото та відео, тобто виготовляв дитячу порнографію.

Комінтернівський районний суд призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Вирок суду не набрав законної сили, триває строк на його апеляційне оскарження.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023