Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові унікальна та неповторна атмосфера на виставці «1+1» (09.10-03.11)

Харкову присвячується. З 9 жовтня по 3 листопада 2018 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться виставка що має назву  «1+1». Для створення цього виставкового простору свої зусилля поєднали два відомих у Харкові митця, архітектори за фахом, Валерій Петрович Аксак та Валентина Анатоліївна Дєдова.

Представлена до уваги глядачів виставка присвячена 60-річному творчому шляху Валерія Петровича Аксака та улюбленому місту цих двох  талановитих особистостей  — місту  Харкову.

Валентина Анатоліївна Дєдова по буднях архітектор, по вихідних -художник. Її живопис зберігає на полотнах найцікавіші її враження від подорожей та життя, що вирує навкруги.

Поєднанні в експозиції картини та кераміка, коренепластика, бонсаї, бонкеї, архітектурні форми та графіка Валерія Петровича Аксака створюють унікальну та неповторну атмосферу. Ця синергія різноманітності порушує математичне правило, що 1+1 дорівнює два. Тут, у цьому дивовижному просторі, 1+1 дорівнює безкінечність.

Відкриття: 9 жовтня о 16.00.

Вхід вільний. 

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023