Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові у хелоуїнську ніч в ресторані вбили чоловіка – деталі справи

Тіло чоловіка в одному з ресторанів по вулиці Ярослава Мудрого виявлено 1 листопада близько 5:50. За адресою виїжджали керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група та керівництво Київського відділу, використовувалася пересувна криміналістична лабораторія, застосовувався службовий собака.

На місці події на другому поверсі ресторану правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Поряд з померлим знаходилася зброя – спеціальний засіб для відстрілу гумових куль, зареєстрований на даного чоловіка. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 37-річний харків‘янин.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника Київського відділу поліції Михайла Цапа, попередньо встановлено, що між загиблим і компанією чоловіків виникла сварка. 37-річний харків’янин  у ресторані відкрив стрільбу з свого пістолету по відвідувачам. Між ним та кількома чоловіками виникла бійка.

– В ході конфлікту загиблий отримав два колото-різані поранення правого і лівого стегна та від крововтрати помер на місці, – зазначив Михайло Цап.

На цей час вживаються заходи щодо встановлення очевидців та свідків події, також затримання особи, причетної до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленні волі на строк до 15 років.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023