Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові у День добровольця військові отримали земельні ділянки

У Харкові, чергову видачу сертифікатів на земельні ділянки присвятили 14 березню – Дню українського добровольця, як стало відомо Вісті Ньюс. Ветерани АТО отримали 145 ділянок у Харківській області: 82 у Великобурлуцькому районі та 63 в Дергачівському.

За словами начальника ГУ Держгеокадастру в Харківській області Євгена Оберемка, темпи видачі паїв зараз одні з кращих в Україні:

Це дуже велика робота. Із 2014 року ми підготували 7967 дозволів на розробку земельної документації для ветеранів, і видали 6339 наказів про виділення землі. Це другий показник у країні. Дякую Харківській обласній державній адміністрації та її голові Юлії Світличній, без них ми б не досягли таких результатів.

Чиновник наголошує, що серед заявок, які подають до обласного Держгеокадастру є всі – ті, хто пішов воювати, отримавши повістку, і ті, хто не чекав її. Жодної різниці в роботі з ветеранами АТО немає.

На сьогодні на Харківщині вже видали 7967 дозволів на землю площею 10063,8558 га. Усього ж заявок, поданих на отримання землі, – 10 512.
Нагадаємо, що держава видає бійцям земельні паї як під сади, так і для ведення сільгоспробіт.

ФОТО PR-аґенція “Bagels & Letters”

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023