Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові тривають судові процеси у справах щодо боргів товариства «Афаліна»

У Харкові у справах щодо боргів товариства «Афаліна» тривають судові процеси. Нагадаємо, в одній зі справ приватний підприємець намагається стягнути заборгованість з фірми, яка орендувала у нього приміщення. Так, на користь бізнесмена вже є перші рішення Східного апеляційного господарського суду, що набрали законної сили. Поряд із цим спором у судах Харкова знаходяться інші справи щодо цієї фірми. В одній з них 18-го грудня Ленінський районний суд Харкова проголосив ухвалу.


У Ленінському районному суді пройшло слухання у справі щодо майна фірми-боржника. Триває судовий спір між фірмою «Афаліна» і колишньою засновницею, яка наполягає, що її незаконно було виключено зі складу засновників, а майно фірми протиправно відчужене на користь третьої особи. 18-го грудня відбулося слухання щодо скасування заходів з забезпечення позову. А саме – до суду подали позов про визнання фіктивними договорів щодо відчуження майна ТОВ «Афаліна», за якими ТОВ “Консалт Прогресс Про” набуло права власності на нерухомість. Суддя винесла наступну ухвалу.

Людмила Шрамко, суддя Ленінського районного суду м. Харкова:

У задоволенні заяви представника відповідача ТОВ «Консалт Прогресс Про» про скасування заходів забезпечення позову, застосованих ухвалою Ленінського райсуду від 12-го грудня 18 року в цивільній справі за позовом Яшиш Наталії Владленівни до Татарінової О.В., Чередниченко С.П., ТОВ «Афаліна», ТОВ “Консалт Прогресс Про”, третьої особи на стороні відповідачів приватний нотаріус Остапенко про визнання недійсними договорів позики, іпотеки, договору уступки, задоволення вимог іпотеки держателя, скасування записів у держреєстрі речових прав на нерухоме майно – відмовити.

Суперечку між компанією та підприємцем паралельно розглядають і в Господарському суді Харківської області. Окрім того на користь бізнесмена вже є рішення Східного апеляційного господарського суду.
Суд розглянувши заяву про зняття заборони зі спірного майна, знову припинив спробу відповідачів отримати незаконно виведене з володіння майно сім’ї бізнесменів.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023