Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові та області від сьогодні ввели режим надзвичайної ситуації – але нічого поки не обмежують

У Харкові та області від сьогодні ввели режим надзвичайної ситуації. Таке рішення прийняли на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

Наразі на території регіону, на щастя, і досі немає підтверджених випадків захворюваності на коронавірус. Єдина хвора – це 37-річна харків’янка, що  знаходиться на лікування в Києві. Жінка 1 березня прилетіла до столиці з Франції і до Харкова не приїжджала. Відомо, що це дружина заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача. Його самого теж госпіталізували в Києві, але в нього ковід-19 тести не підтвердили.

Введення надзвичайної ситуації поки жодним чином не відіб’ється на житті людей. Її запровадили на випадок різкого стрибка захворюваності, щоб мати можливість миттєво закрити кордони Харківщини та зупинити громадський транспорт.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023