Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові студентів запросили на каву до ПриватБанку

З нагоди Міжнародного дня студента ПриватБанк вирішив зламати традиції офіційних привітань і влаштував неформальне спілкування з молоддю. 20 листопада керівництво фінансової установи запросило на каву активістів студентського руху обласного центру.

У Харкові ПриватБанк активно співпрацює з усіма вищими навчальними закладами області. Освітяни обслуговуються у банку, викладачі та студенти через банк отримують заробітну плату та стипендію. Але чи не найважливіший напрямок роботи – спільні проекти у профорієнтаційній сфері. Ярмарки вакансій, онлайн-практика, стажування, екскурсії  – все це задля якісної професійної підготовки студентів та працевлаштування випускників.

Свято студентів стало ще одним приводом для спілкування. Цього разу у банку вирішили відійти від офіційних заходів, а зібратися за круглим столом, обговорити нагальні питання, розповісти про можливості та перспективи. Харківські студенти виявилися обізнаними у багатьох питаннях роботи фінустанови, нових сервісів та інновацій. Та все одно, їм було цікаво “з перших вуст” почути про те,  як працює велика машина ПриватБанку.

Ще більш актуальними були питання майбутнього працевлаштування. Цінно те, що самі студенти мали змогу висловити своє бачення професійної підготовки молодих спеціалістів, проходження виробничої практики, працевлаштування та кар’єрного зростання.

Незважаючи на те, що захід видався майже камерним, ефективність його чимала, – говорить керівник напрямку трудових ресурсів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Ігор Попов. – Ми мали можливість подивитися один одному в очі, обговорити питання, яких в інших обставинах навряд чи змогли б торкнутися. Молоді люди побачили, що ПриватБанк абсолютно відкритий. І тут приємно та перспективно працювати. І студенти надовго запам’ятають цю зустріч та обов’язково будуть обговорювати це у своїх ВИШах та на факультетах.

Кава, солодкий стіл та корисні подарунки сприяли відвертому спілкуванню, одним з результатів якого стало бажання студентів пройти у банку онлайн-практику. А у перспективі розглянути і можливість майбутнього працевлаштування.

Джерело

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023