Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові стартував соціальний проект на допомогу бездомним тваринам

Проект, мета якого знайти будинок бездомним тваринам і допомогти тим, хто ще чекає своїх господарів, стартував у Харкові.

Фото oblvesti.com.ua

За словами організаторів, це вже другий проект #takeapet_kharkiv. Перший почався у 2017 році зі зйомки 12 відомих харків’ян з тваринами міського притулку. З того моменту вдалося знайти нові родини кільком десяткам бездомних тварин.

Ідея знайшла своє продовження і сьогодні. У створенні другого благодійного календаря взяли участь відомі українські актори, музиканти, телеведучі, художники, спортсмени.

Не важно кто ты: актер, художник, музыкант, врач или спортсмен, важно, насколько ты человек, чтобы взять на себя ответственность за жизнь наших друзей. Эта тема стала основной в работе над нашим проектом, – зазначають організатори.

За їх словами, це унікальний календар, який однозначно підніме настрій його власнику. Його вартість – 250 грн. У цьому році він створений спільно з громадською організацією «Порятунок тварин Харків», і саме на підтримку та лікування тварин, які знаходяться там, будуть передані всі кошти від продажу календарів.

Більш детальна інформація за телефонами: 050-621-42-63; 066-410-29-07.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023