Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові станцію метро “мінували” картонною коробкою

22 грудня об 11:35 невідомий залишив у вестибюлі станції метро «Проспект Гагаріна» картонну коробку та повідомив, що в ній знаходиться бомба.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції в метрополітені та фахівці управління вибухотехнічної служби ГУНП в Харківській області. Під час огляду вибухонебезпечних предметів та речовин не виявли.

Поліція знайшла чоловіка, який «замінував» станцію у харківському метрополітені. У ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили 57-річного мешканця Харкова та доставили його до відділу поліції.

Проводяться слідчі дії. Мотиви його вчинку встановлюються.

За фактом події відкрили кримінальне провадження за статтею завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Санкція статті передбачає від 2 до 6 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023