Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові справу щодо загибелі 3-річного хлопчика від катування та голоду передали до суду

Справу щодо загибелі дитини від катування та голоду передали до суду. На вимогу прокуратури батька загиблого 3-річного хлопчика помістили в СІЗО, як дізналися Вісті Ньюс. У відомстві розповіли про подробиці жахливого злочину, що стався у вересні 2017 року в Харкові.

31-річний батько систематично бив дитину, а 26-річна мати не перешкоджала в цьому. У підсумку після останнього побиття швидку малюку викликала знайома родини, але дитина вже не вийшла з коми. Експерти встановили, що свого сина мучили понад рік – дитину били та не давали їсти. Розглядатиме справу Жовтневий суд міста. Горе-батьку інкримінують катування, умисне нанесення тілесних ушкоджень та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Жінці ж – злісне невиконання обов’язків з догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Вона перебуває під домашнім арештом. Обом загрожує 10 років позбавлення волі.

Олександр Фільчаков, керівник Харківської місцевої прокуратури №2:
Його батько зламав йому ребра, хлопчик не міг ходити. Замість того, щоб відвести його в лікарню, батько продовжив знущатися над своєю дитиною та її катувати. Внаслідок цього дитина отримала важку черепно-мозкову травму. Весь цей час вона страждала від фізичного болю та тривалий час нічого не їла. У зв’язку з цим дитина впала в кому.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023