Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові співробітників комунальних підприємств за бажанням вакцинуватимуть від COVID-19

Усі  працівники комунальних підприємств, що виявлять бажання, зможуть зробити щеплення від коронавірусу. Про це 23 березня на робочій нараді повідомив секретар Харківської  міської ради Ігор Терехов.

Я розумію, що нікого насильно прищеплювати неможна, але рано чи пізно кожен з нас буде щеплений. Сьогоднішня ситуація говорить нам про те, що коронавірус став іншим: він мутує, стає більш небезпечним. Ми повинні чітко розуміти, що щеплення – це наше з вами здоров’я і до того ж питання економічної безпеки кожної людини. Є різні думки з приводу цієї індійської вакцини. Однак кількість випадків побічних ефектів від вакцинації в сотні разів менша, ніж кількість смертей від COVID-19. Я прошу керівників комунальних підприємств донести цю інформацію до своїх співробітників. Поки така можливість є, потрібно робити щеплення.
За даними мерії, місто має запас вакцини, яким можна зробити щеплення близько 3 тис. осіб. Найближчим часом будуть сформовані списки бажаючих зробити щеплення, і процес вакцинації співробітників комунальних підприємств буде запущений.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023