Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові розшукують свідків ДТП – невідомий водій на смерть збив літнього чоловіка

1 жовтня 2019 року приблизно о 00:30 в районі 476 км + 336 метрів автодороги «Київ – Харків – Довжанський» невстановлений автомобіль, який попередньо прямував зі сторони селища Пісочин в бік вулиці Клочківської у Харкові збив пішохода. У результаті аварії пішохід 1934 року народження загинув на місці.

На даний час слідчими проводиться розслідування у кримінальному  провадженні, відкритому за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Свідків та очевидців даної дорожньо-транспортної пригоди просимо  звертатися за телефоном: 063-06-66-876 або до кабінету № 6 відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління Головного управління Національної поліції в  Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22, до капітана поліції Катречка Дениса Олеговича.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023