Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові розшукали водія, що лишив на узбіччі двох збитих – оновлено

Слідчі розшукали водія, якого підозрюють у тому, що на смерть збив двох людей на трасі. ДТП сталася в Харкові напередодні – зранку 20 січня просто на узбіччі автодороги «Дергачі – Козача Лопань» знайшли тіла 2 чоловіків.

Стали відомі деталі затримання підозрюваного. Начальник відділу розшуку патрульної поліції Роман Скицький і старший інспектор Віктор Якунькін під час відпрацювання Дергачівського району знайшли машину та встановили особу її власника, що може бути причетний до аварії. У селі Безруки знайшли Рено-Мастер, автівка була зі слідами зіткнення. Підозрюваному керманичу 61 рік. За даними поліції, того дня він керував мікроавтобусом і, мовляв, під час руху жодних перешкод не помітив.

Особи загиблих під колесами встановили – ними виявилися 51 та 55-річні мешканці Зміївського району. Керманич затриманий, йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Проти чоловіка відкрили справу за 2 статтями: порушення ПДР і залишення в небезпеці.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023