Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові розкрили жорстоке вбивство пенсіонерки

Забив молотком заради двох мобільних. У Харкові розкрили жорстоке вбивство пенсіонерки, як з’ясували Вісті Ньюс. Підозрюваним у злочині слідчі вважають сусіда загиблої. Про подробиці кривавої справи – далі у відео.

Вбиту жінку знайшли у її ж квартирі. Невідомі розбили голову 78-річній пенсіонерці. Злочин стався в Індустріальному районі Харкова. За добу поліцейським вдалося вийти на слід ймовірного нападника.

Сергій Мєлєшев, начальник Індустріального відділу поліції:
Як було встановлено, зловмисник зайшов до своєї сусідки-пенсіонерки, щоб допомогти в квартирі по господарству. З собою він приніс молоток. Під час спілкування між ними виникла сварка, у результаті чоловік наніс їй кілька ударів по голові, від яких жінка померла на місці.

З квартири нападник виніс усього 2 предмети – мобільні телефони пенсіонерки. Горе-сусіда затримали. Також знайшли й знаряддя вбивства – молоток, який чоловік підняв на стареньку. Підозрюваному 32 роки.
Сергій Мєлєшев, начальник Індустріального відділу поліції:
Було повідомлено йому про підозру за статтями “умисне вбивство” та “розбійний напад”. Дана особа була затримана в порядку ст. 208 КПК України. На даний час перебуває у слідчому ізоляторі.

Максимальна стаття, яка загрожує підозрюваному, це довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023