Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові пройшов фінал LITTLE MODEL OF UKRAINE від провідної агенції KOLIBRI MODELS UA

TOP-40 юних красунь змагалися за звання “LITTLE MODEL OF UKRAINE” 2018, як стало відомо Вісті Ньюс. Учасницям від 4 до 15 років і кожна має свій талант. Театралізоване шоу європейського формату, фінал всеукраїнського конкурсу таланту та краси бачили й наші журналісти.

Декілька сотень заявок, та ось вони – найкращі. TOP-40 юних красунь змагалися за звання “LITTLE MODEL OF UKRAINE” 2018.

Організатори всеукраїнського конкурсу таланту та краси – провідна агенція Харкова “KOLIBRI MODELS UA”, яка протягом багатьох років відкриває нові імена, виховує та робить популярними вже професійних моделей. Вихованці агенції є переможцями українських конкурсів краси та таланту, успішними телеведучими та журналістами, також беруть участь у рекламі та світових показах відомих брендів.

Ліна Кондратьєва, директор “KOLIBRI MODELS UA”:

Становится уже традицией проводить “LITTLE MODEL OF UKRAINE” в преддверии окончания года, хочется подвести итоги, и хочется поздравить и наградить тех, кто стартуют. Вы видите большое количество участников, мы собираем большое количество деток ежегодно. Действительно, у нас очень талантливая детвора, очень красивые, харизматичные активная жизненная позиция и у мам, и у деток. Хочется двигаться вперед и для этого мы прикладываем максимальные усилия.

Фіналістки “LITTLE MODEL OF UKRAINE” від 4 до 15 років змагалися у трьох вікових групах – молодшій, середній та старшій. Створили справжнє театралізованому шоу  європейського формату разом із професійними артистами. Також відбувся показ колекцій елітних торгових марок та провідних дизайнерів України. Оцінювала фіналісток “LITTLE MODEL OF UKRAINE” міжнародна команда професійного жюрі.

Ляля Самусєва, відомий харківський блогер:

Не всегда ребенок с красивыми внешними данными, который в дальнейшем будет реализовываться как фотомодель, ему не нужно читать большие поэмы вслух и наоборот. Поэтому в дальнейшем – это задача родителей объяснить ребенку, что он будет в любом случае реализован исходя из его таланта. Наша задача эти таланты найти и поддержать, также похвалить каждого ребенка за его смелость и за то, что нашел в себе мужество прийти на данный конкурс.

Що ж до переможців “LITTLE MODEL OF UKRAINE”, то Гран-Прі у дорослій групі вибороли Гордієнко Марія, Тищенко Аліна, Гомон Софія, Нікітенко Аліса; у середній – Манжос Софія та Печенежська Поліна, у наймолодшій віковій категорії перемогу здобули Чубарєва Карина та Глобенко Анiта. Жiночий колектив доповнив єдиний хлопець конкурсу Путнiн Артур, який посiв перше мiсце у середнiй групi.

Переможці Гран-Прі були нагороджені ексклюзивним правом на представлення України в міжнародному конкурсі «Little Mode of Europe» влітку 2019, також в планах проведення фестивалю спільно з міжнародним туристичним партнером «М ФАКТОР» у Болгарії.

Владислав Михальов , директор мiжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв «Морска Перла»:

Мы задумались над реализацией одного совместного проекта, который будет проходить на территории Болгарии, у нас там есть собственный лагерь «М ФАКТОР» и решили реализовать проект масштабный и нашу площадку выбрали.

Ангел Рангелов, президент мiжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв «Морска Перла»:

Есть необходимость, все наши дороги идут в Европу. Ваши участники абсолютно достойны, Вы не хуже остальных западноевропейских стран. Конечно, есть необходимость, мы поддерживаем.

Представник міжнародної модельної агенції MAG (маг) / Австрія також відібрали 2-х дітей, яким вручили сертифікати на участь в International Models forum 2019, що відбудеться в Австрії. Міжнародна скаутингова модельна агенція «ONE MODELS» обрала кілька фіналісток конкурсу для подальшого розвитку їхньої кар’єри у сфері моделінга.

Владислав Лакатош, власник міжнародної скаутингової модельної агенції «ONE MODELS»:

Ми в Харкові працюємо з «KOLIBRI», я час від часу приїжджаю, проводжу лекцію який він модельний бізнес. А також відбираю дівчат, щоб з ними працювати. Я особисто знаходжусь більше часу в Європі, Париж, Мілан, Лондон і тому дивлюсь дівчат для мережевих агентств.

Партнер фестивалю Телерадіокомпанія «Україна» нагородив вподобаних діток запрошенням на зйомки в епізодичних ролях телепроектів ТРК Україна. Також всеукраїнські глянцеві журнали надали право на розміщення переможниць в найближчих випусках та фотопроектах, серед інших подарунків – сертифікати-відвідування квест кімнат «Ізоляція», подарунки від «Mishutka.org», «Printboom.kh», «Era in Ear», «Nerro Pizza », « Fresh Hands » тощо.
Проведення всеукраїнських конкурсiв таланту та краси має велике значення для Харкiвщини.

Михаїл Черняк, заступник голови Харківської ОДА:

Харьков и Харьковская область являются лидерами по многим направлениям. Это все вклад в будущее, подобные конкурсы дают возможность реализоваться в будущем. Для кого-то это может стать смыслом жизни, это важно, нужно давать возможность находить себя молодому поколению в такое время когда быстро все меняется, трансформируется. Поэтому чем больше будет разных конкурсов всевозможных, они должны быть, мы это поддерживаем и они, безусловно, будут.

Цю думку роздiляє і директор “KOLIBRI MODELS UA”.

Ліна Кондратьєва, організатор “LITTLE MODEL OF UKRAINE”:

Самоуверенность состоит из слов «сам», а потом уверенность. Вот когда ты поселишь в себя это «сам», сам выйдешь на эту сцену, сам сразишься сам с собой, корда почувствуешь эту веру, сформируешь шаг за шагом, тогда и появляются эти эффектные, классные девочки и, действительно, к нам приходит огромный поток девчонок, занимающиеся различными видами искусств, но скромна до такой степени, что невозможно себя показать и проявить. Мы даем эту возможность, учим этому и у нас хорошо получается.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023