Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові пройшло змагання зі стрільби для жінок-поліцейських

Вони ніжні та тендітні, але коли беруть до рук зброю та стають проти мішені, будуть гідними конкурентами будь-кому із чоловіків. У Харкові на передодні 8 березня пройшло змагання зі стрільби для жінок-поліцейських, як стало відомо Вісті Ньюс. Представниці прекрасної статі розповідають – стріляють по мішенях мало не щодня, тож у цій справі вони профі. За змаганнями спостерігали й наші журналісти.


Головне у стрільбі – витримка, врівноваженість, та трохи холоднокровності. Розповідає цьогорічна переможниця змагань зі стрільби – Зоя. Жінка вже має чималий досвід. Тож перше місце для неї особливим сюрпризом для не стало.
Зоя Гравець, переможниця стрільб для жінок-поліцейських:

Сначала нужно выбрать правильность стойки. Это элемент спортивной стрельбы. Для того, чтоб выстрелить правильно надо к этому приготовиться, увидеть мишень. Скажем, мушка, цель, правильность стойки и все остальное. А потом уже прицельная стрельба.

Цікаво, що на змаганнях жінка обійшла не лише кілька десятків конкуренток, а й свою наставницю. Яка, до слова, присвятила поліції 18 років свого життя та є чемпіонкою світу з панкратіону. Ольга – на другому місці, але аж ніяк не засмучується. Навпаки, пишається, що змогла навчити колегу стріляти настільки влучно.
Ольга Головіна, посіла 2 місце на стрільбах для жінок-поліцейських:

Я только недавно вышла из декрета. Детки мои дома, а я как есть вышла на стрельбу в соревнования. То есть я, наверное, этим живу. Мне это нравится, я получаю от этого удовольствие.

Усього в змаганні взяли участь більше 30 учасниць.
Ганна Третьякова, старший інспектор відділу комунікацій ГУНП в м. Харків:

Соревнования проходили среди женщин полицейских. И так же стрельбы показывают, что женщины тоже опытные стрелки и навыки достаточно высокие. Не хуже мужчин.
Кожна з учасниць має по кілька перемог у такого рівня змаганнях. Адже такий захід у стінах поліцейського тиру проходить щороку.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023