Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові презентують новий музичний проєкт солістка групи «Скрябін» Ольга Лізгунова (26.09, вхід вільний)

У харківському арт-клубі «Корова» 26-го вересня відбудеться презентація дебютного альбому «Welcome To The Show» групи LIZ GUN.

LIZ GUN – це рок-група, заснована Олександром Левер і Ольгою Лізгуновой (вокалісткою гуртів «Скрябін» і «Пающіє труси»).

Команда грає класичний рок з елементами 80-х. Натхненниками групи стали світові легенди року такі як: Whitesnake, Van Halen, Toto, Kiss.

LIZ GUN – це поєднання потужних рифів, сильного вокалу і красивих мелодій. У вересні 2019 року група випускає свій дебютний альбом «Welcome To The Show». В альбом увійдуть 11 пісень.

Незважаючи на те, що група існує давно, офіційною датою народження вважається 28 липня 2018 року. Саме з цього часу команда почала активну концертну і творчу діяльність. В кінці серпня LIZ GUN зайняли перше місце на Одеському рок-фестивалі «Пікейні жилети».

Ольга Лізгунова: «LIZ GUN – це музика, яку я хотіла грати з дитинства. Тепер ми її не тільки слухаємо, але і пишемо. Ми постаралися зробити альбом різноманітним і живим. Від потужних і драйвових «Gasoline» і «Welcome to the show» до атмосферних і ніжних «Frankenstein» і «Magic hares». Рада, що тепер наша творчість зможуть почути й в Харкові ».

Місце проведення: арт-клуб «Корова» (вул. Ярослава Мудрого, 37).
Початок: 20.30.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023