Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові працівники ринку перекрили Московський проспект

У Харкові городяни перекривали Московський проспект, як стало відомо Вісті Ньюс. Рух зупинили працівники одного з місцевих ринків. Люди вийшли з несанкціонованим пікетом через майбутню реконструкцію ринку. За їхніми словами, підприємці бояться, що втратять робочі місця та торговельні точки. На місце акції виїжджали правоохоронці.

Ось так із ранку понеділка виглядав Московський проспект. Підприємці ринку біля станції метро “Індустріальна” вийшли на акцію протесту, говорять, бояться втратити робочі місця та кіоски через майбутню реконструкцію території.

Ірина, підприємець:

Нам сказали в одностороннем порядке 15 апреля покинуть территорию рынка. Мы за развитие города, мы хотим, чтобы город был красивым, мы готовы инвестировать свои средства, чтобы построить новые магазины. Но они должны быть экономически обоснованными. Потому что 420 тысяч за 12 кв. м – мы считаем – это дорого.

Тетяна, підприємець:

Мы хотим, чтобы его сразу не сносили до тла, а оставили хотя бы часть рабочих мест. Чтобы рынок не умер.
Водії відреагували на несподіваний затор по-різному. Дехто з розумінням, хтось намагався прорватися крізь людей.
Підприємці закрили рух транспорту майже на півгодини. На акцію прибула поліція.

Андрій Куксов, заступник начальника Індустріального ВП:

Митинг не заявлен, поэтому огромная просьба разойтись и давайте решать проблемы.

Після розмови з поліцією акція розійшлася. Інформацію про подію правоохоронці внесли в Журнал єдиного реєстру правопорушень. Підприємці ж планують створити ініціативну групу, щоб звернутися в мерію та попросити провести реконструкцію поетапно, а також зробити вартість оренди чи придбання точок меншою.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023