Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові пожежа обернулася на 12 пекельних годин для пожежників

Півдоби на боротьбу з пожежею, як стало відомо Вісті Ньюс, у Харкові загоряння у швейному цеху обернулося на 12 пекельних годин роботи для пожежників. Через що зайнялося підприємство, встановлює поліція. Про те ж, як тривала боротьба з вогнем на 1000 кв м у відео:

Цю пожежу не могли здолати більше 12 годин.

Вогонь вирував у колишньому швейному цеху на Московському проспекті. Зараз у приміщенні було розташоване нове підприємство з пошиву. Дим звідси було видно здалеку. Боротися з вогнем рушили 16 відділень рятувальників, це майже сотня людей. Площа пожежі сягнула тисячі кв м. Всередині перебували люди.

Ігор Лупандін, помічник начальника ГУ ДСНС України в Харківській області:

При тушении пожара было эвакуировано около 70 человек, работников данного предприятия. И в 14 часов 16 минут пожар был локализован.
Промислова особливість підприємства, розташованого у двоповерхівці, сприяла тому, що вогонь з осередку на 2-гому поверсі розповсюджувався швидко і не піддавався гасінню. Тому вже після локалізації вогню пожежникам знадобилося ще 9 годин на те, аби поставити крапку у надзвичайній ситуації.

Ігор Лупандін, помічник начальника ГУ ДСНС України в Харківській області:

Была очень сильная загрузка 2 этажей, на каждом этаже были загромождены проходы и выходы с этих помещений. Ткань была в рулонах, кроме того конструктивные элементы этого 2-этажного здания, где находился очаг пожара, были утеплены сгораемым утеплителем. Это затрудняло ликвидацию пожара.

На щастя, ніхто з працівників підприємства та рятувальників не постраждав. Матеріальні збитки наразі підраховують. Також поки не названа причина займання – останнє це вже робота поліції.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023