Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові показали, як дезінфікують вагони метро

Змивають хвороби та віруси. У Харкові показали, як дезінфікують вагони метро. У сезон загострення інфекційних хвороб обробку посилюють. Наразі це зробили і через ГРВІ, і загрозу коронавірусу. Усі состави щодня двічі обробляють спеціальними сумішами. Вимивають вагони в ангарах депо, за годину до їх виїзду. Щодня харківська підземка перевозить понад 800 тисяч пасажирів, тому прибирання є захисним бар’єром від більшості інфекцій.

Оксана, працівниця клінінгової компанії: 

Люди ж не касаются к окнуКасаются, в основном дверипоручнейСидения протираются в обязательном порядке. Я протираю поручни, а девочки сиденияподоконники. Все, к чему люди прикасаются руками.

Юлія Єрьомінка, майстер клінінгової компанії:

Убивает все инфекцииКоронавирус, не могу сказать. Но туберкулезразные грибвОРВИ – для этого мы всегда пользовались этим составом. Который применяется везде: в больницах, в детских садикахобрабатываются грушки, все поверхностигде человек может соприкасаться рукой.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023