Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові почали вакцинувати медиків – за 2 дні 60 щеплень

За перші 2 дні вакцинації в Харківській області вакцинували 60 медиків. Це ті, хто безпосередньо працює з хворими на ковід-19. Першою зробили щеплення 36-річній інфекціоністці Диларі Гарбуз. Вона працює в Обласній інфекційній лікарні для дорослих.

Дилара Гарбуз, лікарка-інфекціоністка:

Сразу согласилась, потому что считаю, что вакцинация нужна. Я не болела коронавирусом, так как я работаю с такими больными, хочу защитить и себя, и свою семью. Потому что мы работаем в очаге, постоянно контактируем с данными больными, у нас должен быть постоянный иммунитет на должном уровне. Я считаю, решение правильным.

В Обласній інфекційній лікарні планують зробити щеплення 30 медиків. У Чорнобильському диспансері поки ніхто не планує робити його цим видом вакцини, повідомили в керівництва медзакладу. У Центрі екстренної меддопомоги в перший же день вакцинували 10 працівників. Загалом, за 2 дня щеплення пройшли 60 медпрацівників.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит, сидит и в помещении)

Протягом другого дня вакцинувати почали медиків, які працюють в інфекційному відділенні Військового шпиталю. Далі на базі шпиталю створять кілька мобільних бригад, що будуть в подальшому проводити вакцинацію у військових частинах.

Харківська область отримала 30 400 доз вацини. Препарат привезли вніч на четвер. Привезеного препарату за планом вистачить на 15 200 осіб. На териорії області пункти вакцинації запрацюють з понеділка.

Нет описания фото.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023