Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові півтисячний рок-концерт підтримав заарештованого Riffmasterа 

Пісня Riffmasterа замість гімну. У Харкові під управлінням поліції зіграли концерт. Так музиканти та харківські патріоти підтримали заарештованого Андрія Антоненка. Більше тисячі людей вийшли підтримати українського воїна та рокера та сказати: рок за презумпцію невинуватості. Такої акції під стінами правоохоронців ще не було. Сергій Жадан, Артем Полежака та десяток рокерів Харкова заявили протест свавіллю. Під дверима поліціянтів лишили символічні білі нитки.

  

Нагадаю, Антоненка, воїна та лідера гурту Riffmaster підозрюють у вбивстві Павла Шеремета. Його, Яну Дугарь, подружжя Інни та Владислава Грищенків, та Юлію Кузьменко МВС назвала причетними до смерті журналіста.

Василь Рябко, лідер гурту Папа Карло:
Ми трохи знайомі, і точно не віриться озвученим смішним доказам, це навіть не докази. Припущення, які формують думку, що він в чомусь винуватий. І це порушує основні засади взагалі демократії і права. Людину не можна звинувачувати, вона має право на захист. А коли перші особи когось звинувачують, який може бути справедливий суд?

Сергій Жадан, письменник, музикант:
Ми зібралися, щоб нагадати можновладцям, ми не Росія.у нас не поліцейська держава. У нас діє презумпція невинуватості.у нас неприпустимим є тиск на суддівську систему.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023