Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові підірвали банкомат – у супермаркеті розсипалася стіна та вирвало вхід

У Харкові це вже 6 такий підрив і відповідно пограбування з початку року в області. На цей раз вибух був надпотужним, у супермаркеті розсипалася стіна та вирвало вхід. Невідомі ймовірно скористалися газом.

Потужний вибух перелякав мешканців Олексіївки. У Харкові на проспекті Перемоги о 3 ранку вівторка підірвали банкомат.

Вікторія Рижкова, місцева мешканка:

Ребенок проснулся, плакал. Через минут 5 пожарные поехали. Сначала подумали, может, у кого-то баллон взорвался.

Світлана Дубініна, місцева мешканка:

Взрыв! При чем такой, что думали где-то газ взорвался в доме. Или может машину рвануло с газом.

Банкомат розташований при будівлі супермаркету. Вибух був настільки потужний, що стіну розворотило, а вхід практично вирвало ударом. У поліції після першого огляду інформують, зловмисники скористалися газом.

Ольга Грабар, головний спеціаліст відділу комунікації поліції Харківської області:

За висновками експертів всередині банкомату стався вибух газоповітряної суміші.

Представники адміністрації зруйнованого магазину, порахували збитків тільки на відновлення вхідної необхідно близько 200 тисяч гривень. Решту збитків назвуть після проведення експертиз. Також поліція вилучила відео з камер спостереження, за словами, керуючого магазину, на ньому видно і самих крадіїв, і те, що вони отримали поранення під час вчиненого вибуху.

Віктор Тарабан, керуючий магазином:

Видно количество человек, видно люди в балаклавах  подготовленные как положено. Закачали газ в банкомат и взорвали. В результате пострадали.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за 2 статтями: це крадіжка та умисне знищення майна. Санкції статей передбачають максимальне покарання до 12 років позбавлення волі. Скільки коштів забрали зловмисники наразі в банку не називають. Відомо, що злочинці встигли поцупити не всі кошти з банкомата. До слова, це не єдиний підрив за 25 червня. Ще один грошовий пристрій невідомі підірвали в Житомирі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023