Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові перестрілка – загинули троє людей

У Харкові ввечері 25 травня сталася перестрілка з кількома загиблими. Автоматну чергу містяни чули в Холодногірському районі.

За даними поліції, під час перестрілки загинули троє чоловіків. Зокрема, під час затримання був знешкоджений і правопорушник.

Що відомо? Жодної офіційної інформації про особи чи род занять загиблих поки немає. За даними ТГ-каналів, один із загиблих був одягнутий у форму схожу на військову. Чи належить від до правоохоронців чи Збройних сил наразі невідомо. Також не повідомляють, що стало причиною конфлікта. Очевидці інформують, що нападника поліції довелося переслідувати. Офіційно: на затримання зловмисника направили поліцейських полку поліції особливого призначення, управління карного розшуку, територіального підрозділу. На місце події працювали керівництво главку,  дві слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія. Усі знайдені речові докази будуть направлені на експертне дослідження.

Поліція продовжує встановлювати обставини події.

Слідчим відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 115 (убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023