Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові “ожив” померлий директор комунального підприємства, якого заказала екс-теща

Відродився до життя. У Харкові “ожив” померлий директор комунального підприємства, як з’ясували Вісті Ньюс. Добу чоловіка вважали мертвими й родина, і колеги. Виявилося, що загибель чиновника зімітували, щоб затримати кілера та людину, що замовила його вбивство. Хто заплатив гроші за вбивство Владислава Васенка, очільника комунального підприємства “Міськелектротранссервіс“, дізналися наші журналісти.

Владиславу Васенку стало зле, і він викликав швидку. Чоловік буквально крок не дійшов до машини медиків – впав із серцевим нападом. О 16.25 24 січня очільник “Міськелектротранссервіс” помер. І на сайті мерії опублікували співчуття родині чиновника.

Колеги вже готувалися прощатися з Владиславом. Але до траурних квітів, на щастя, не дійшло. 25 січня надвечір він “ожив”. Смерть 45-річного харків’янина виявилася виставою.

Владислав Абдула, начальник прес-центру Управління СБУ в Харківській області:

Оперативники спецслужби ретельно в усіх дрібницях зімітували вчинення злочину.

Виявилося, вбивство директора КП замовила його екс-теща. Саме для неї й було імітовано смерть чоловіка. Про її наміри дізналися, коли родичка стала шукати кілера. Жінка була готова викласти понад чверть мільйона гривень за отруєння.

Владислав Абдула, начальник прес-центру Управління СБУ в Харківській області:
Місцева мешканка підшукує в кримінальному середовищі виконавця для скоєння вбивства колишнього чоловіка своєї доньки. За вчинення цього злочину жінка пропанувала грошову винагороду в розмірі 10 тисяч доларів США.

Юрій Данильченко, прокурор Харківської області:
Основным условием ее было то, что смерть ее зятя должна была носить естественный характер. Она сообщила о том, что бывший зять периодически принимал медпрепараты и предложила ему подменить во время приема на какой-то другой химический препарат.

Цікаво, що саме найманий нею вбивця і “заклав” тещу правоохоронцям. Затримана не пояснює своїх дій і відмовилася від співпраці зі слідством. У прокуратурі ж наголосили, після розлучення у подружжя були майнові конфлікти та суперечки за дитину.

Затримана теща:
– На цей час ви не бажаєте давати свідчення?

– Я просто не в состоянии сейчас по состоянию здоровья. У меня очень болит голова, я ничего не соображаю.

Сам Владислав Васенко зранку на роботі – приймає привітання з тим, що живий, і показує селфі зі своїм траурним портретом:

Я буду шутить на эту тему много лет, наверное.

Владислав згадує, спецслужби дозволили в останній день сказати про вдавану смерть тільки дружині та батькам. Сам знав про замах більше тижня.

Владислав Васенко, пережив спробу замаху:

Причины этого ужаса в том, что – поскольку были нарушены договоренности, которые у нас в свое время существовали о том, что ребенок находится половину времени с матерью, половину со мной. Я за это при разводе не оставлял себе ничего. Когда были нарушены договоренности, я сказал – раз так, я тоже не буду этого терпеть, я подаю на раздел имущества, бизнеса.

Прокуратура вимагатиме для 62-річніої жінки тримання під вартою без можливості внесення застави. Жінку затримали в момент, коли вона передавала кілеру останній транш за вбивство зятя.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023