Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові облили кефіром організатора 1-травневого мітингу, звинувативши до причетності до автомайдану

У Харкові не обійшлося без конфліктів, як стало відомо Вісті Ньюс. У Харкові облили кефіром організатора першотравневого мітингу, звинувативши до причетності до автомайдану. Інцидент стався під час проходження колони містом. На так звану акцію трудящих вишли близько 2 сотень пенсіонерів.

З радянськими піснями, із червоним стягом і без прапорів України. У Харкові пройшла акція до Першого травня.

Хода до пам’ятника “Першій майовці” зібрала близько 2-х сотень учасників. Пенсіонери вигукували старі гасла про права трудящого народу та засилля західного капіталізму.

Павло Тіщенко, голова ГО “Трудова Харківщина”:

Эта власть полностью дискредитировала себя, что она полностью сдала Украину под внешнее управление, что она не достойна управлять украинским народом и должна уйти.

Перше травня, мадам, це те свято, коли робітники та селяни, інтелігенція, мають можливість заявити про свої права, і сказати, що ми – люди, а не скот, який можна гнати бозна куди – чи-то в Європу, чи-то в могилу.

Поліція попросила організаторів не порушувати закон і не використовувати заборонену символіку. Але ще до старту колони правоохоронцям довелося просити згорнути прапор із зіркою. А українським активістам – втручатися та просити знімати значки з Леніним.
І щойно хода рушила, організатора облили кефіром.
Чоловіка з натовпу вивела поліція. Напасти на нього спробували члени колони.
Чоловіка опитали, внесли інформацію про подію до реєстру та відпустили. Учасників колони активіст назвав причетними до антимайдану в 2014 році.

Вадим Поздняков, представник громадського формування “Світанок”:
Чому? Тому що він ворог України, вони мають відчувати себе тут небезпечно. Тіщенко – один з організаторів Автомайдану, одна з тих падл, яка збирала комуністів, щоб били наших хлопців на Майдані у Харкові, на майдані Свободи.

Першотравневу ходу охороняли кілька сотень правоохоронців, маршрут колони перевіряли кінологи зі службовими собаками. Подальших інцидентів на акції не допустити. За півтори години після пісень і покладання квітів учасники першотравня розійшлися.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023