Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові на голови перехожих упав павільйон

У Харкові упав павільйон близько 8 вечора на одному з ринків, як стало відомо Вісті Ньюс. Під металевою стріхою та снігом опинилися троє людей. Зараз поліція з’ясовує, кому належала будівля і що спричинило падіння та як наслідок травми випадкових перехожих.

Ринок, де стався обвал, розташований поруч зі станцією метро Олександра Масельського. Тому через торговельний майданчик щодня проходить безліч людей. О 19.45 на одному з таких маршрутів просто на голови перехожих впав недобудований павільйон.

В’ячеслав Муращенко:

Услышали хлопок. Сначала не поняли, в чем дело. Девушка выбежала и сказала, помогите, пожалуйста, там людей привалило. Карниз упал, я говорю всем тихо, под карниз нырнул.

Під металевими конструкціями опинилися троє перехожих. Першими на допомогу кинулися ті, хто був на ринку. Один із чоловіків спочатку підліз під стріху, а потім кілька людей почали підіймати її.

Олександр Олександров:

Мы его когда вытащили, но он полез обратно туда. Дали фонарик ему, он нашел девочку, окровавленную девочку, он ее откопал.

Рятувальники дістали з пастки трьох жінок. Постраждалим 26, 27 і 62 роки. З травмами їх забрала швидка – здебільшого йдеться про забої. В однієї з жертв обвалу постраждало обличчя. Усі троє сильно перелякалися. Місцеві наголошують, для них інцидент несподіванкою не став.

Ірина, місцева мешканка:

Обрушилась крыша, ну, это ожидаемо – снегопад какой! Никто не убирает.  Там вроде как строили, какой-то павильон стоял без стен, просто крыша была накрыта, чем тут кроют, я не знаю. И все, внутри было пусто.

Повністю завал розібрали за півгодини. Обласні фахівці попередньо інформують, що дах павільйону обвалився під вагою снігу. Точну причину назвуть після перевірки.

Ігор Лупандін, речник управління ДСНС у Харківській області:
Зараз встановлюють, з якою метою вони встановлені, чому вони тут стояли. І також уточнюють, кому належить ця конструкція.

У поліції також долучилися до перевірки ринкового інциденту. Кваліфікацію події наразі вирішують. Мерія інформує, що майданчик належить приватним особам, павільйон знаходився в стадії реконструкції, були зведені тільки каркас і дах.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023