Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові молилися за душі загиблих у ДТП на Сумській

За душі загиблих у ДТП на Сумській молилися в Харкові, як стало відомо Вісті Ньюс. Молебен пройшов просто на місці трагедії, де рік тому аварія вбила 6 перехожих. Із квітами та лампадами сюди прийшли десятки людей. Річниця об’єднала всіх постраждалих – сюди прийшли й родичі загиблих та постраждалих і ті, хто вижили 18 жовтня 2017 рок на роковому перехресті.

Рік після аварії на Сумській. Ті, хто вижив, їхні родини, друзі та просто містяни зібралися на роковому перехресті. Тут відслужили молебень за загиблими.

Оксана Нестеренко – після аварії не пам’ятала того, що сталося. Говорить, 18-го жовтня у неї другий день народження, але дуже болючий і сумний. Їй тоді просто пощастило.

Оксана Нестеренко, вижила в аварії на Сумській:

Общее горе. Просто хочется поддержать, я не представляла, что буду проводить этот день в Киеве отдельно без людей, которые переживают то, что переживаю и я. Я считаю, что нам нужно быть вместе, держаться вместе, держаться друг друга. К сожалению, кто-то погиб, кто-то остался жив, и на нас двойная ответственность – прожить эту жизнь за них.

Батьки прийшли з фотографіями своїх дітей. Лариса Фабрис рік тому втратила одразу двох: доньку Аллу та онуку Настю.

Лариса Фабрис, втратила в аварії доньку та онуку:

Любимые мои девочки. Настюша – это был мой смысл жизни. Я ради нее жила, очень хорошая, умничка была. Мне очень жаль, мне очень больно. Ни на минуту боль у меня не смолкает.

Із Маріуполя приїхала родина Наталі Умаєвої. Діти, чоловік, батьки – знову переживають трагедію та втрату.

Мати загиблої Наталі Умаєвої:

Это наша единственная дочка. И мы очень переживаем, что не суд идет, а настоящий фарс!

На тротуарі стає все більше квітів. Просто перехожі зупиняються на кілька хвилин.

Наталя, харків’янка:
Эта трагедия зацепила каждого из нас. На месте погибших мог быть любой из нас. Мы каждый день переходим эту дорогу, я занимаюсь в этом здании английским языком, и вспоминаю эту аварию.

Потерпілі в аварії цього дня згадують суд – 30 засідання перенесли.

Дмитро, колега загиблого Олександра Євтєєва:

Самое противное в этом все, то что ни один виновник этой трагедии не понес наказание. И можно задуматься о том, что оказавшись на месте ребят наших, тяжело говорить, их родители, родственники ничего не сделают. Посмотрите, что сейчас происходит с этим судебным процессом! Как это все затягивается, как нарушаются все возможные нормы!

Лариса Фабрис, втратила в аварії доньку та онуку:

Ни на минуту боль у меня не смолкает. И мне очень обидно, что до сих пор не закончился суд, что такое правосудие, что такие законы у нас. Что законы для богатых и бедных – не для всех равны. Это больно!

Оксана Нестеренко, вижила в аварії на Сумській:

Очень сильно бьет по мозгам эта ситуация, которая сейчас происходит в суде. Эта клоунада, этот цирк со скорыми помощами. И все это время нет никаких сдвигов в деле, конечно, мы все ожидаем справедливости.

Черговий розгляд призначений на 24 жовтня.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023