Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові масштабна аварія на водогоні – затоплені двори та відсутність води. Коли починять?

Масштабна аварія на водогоні по 1-му Орську провулку, 19-а призвела до підтоплення будинків. Відео, як виглядють двори приватних осель, опублікували в ТГ-каналах. Господарі наголошують, що є небезпека обвалення їх будинків.

Що відбулося? У мерії інформують: причина аварії в тому, що ще за радянських часів трубопровід діаметром 1000 мм перейшов в менший діаметр – 600 мм. Труба не витримала тиску, і з часом сталося руйнування.

У КП «Харківводоканал» відзвітували про роботи:

Бригада прибула на місце і визначила течі на водоводі діаметром 600 мм. Була дана команда технологічній диспетчерській стежити за режимами насосної станції №25а, і приступили до локалізації пошкодження. Пошкодження було локалізовано о 9:00. Ми відключили водовід. Зараз коригуються зони водопостачання насосної станції №25а, щоб максимально забезпечити Олексіївський житловий масив холодною водою. На період робіт гаряча вода буде тимчасово відключена.

Аварію планують усунути протягом доби. Нині завдяки дублюючій системі без води залишиться небагато будинків. Жителям підвозитимуть воду автоцистернами. Також воду вже підвезли в дитячі садки, школи та медичні заклади.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023