Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові клієнти ПриватБанку мають можливість забезпечити своїм дітям фінансове майбутнє

ПриватБанк запровадив нову послугу – депозит “Джуніор”. Відтепер у Харківській області клієнти банку можуть вже зараз подбати про фінансове майбутнє своїх дітей і оформити унікальний внесок, яким нащадки зможуть розпоряджатися після свого повноліття.

Клієнти ПриватБанку мають можливість забезпечити своїм дітям фінансове майбутнєОсобливістю депозиту “Джуніор” є те, що батьки або родичі оформляють внесок на своє ім’я, а права на депозит перейдуть до дитини в дату, яку обирає сам оформлювач (День народження, Новий рік тощо). Це може бути будь-яка зручна дата після настання 18-річчя дитини. І розпорядитися цими грошима дитина зможе на свій розсуд: витратити на навчання, весілля, придбання житла, автомобіля або інші потреби.

Внесок відкривають на 12 місяців і він автоматично продовжується щорічно на аналогічний термін і з актуальними на той час процентами. Актуальні на сьогодні процентні ставки: 16,5% річних у гривні, 3% річних в доларах, 1,25% річних в євро. В кінці кожного строку (12 місяців) накопичені відсотки додаються до основної суми вкладу (капіталізація). Завдяки цьому банк забезпечує максимальне зростання заощаджень до моменту передачі прав дитини.

“Для відкриття депозиту підтвердження спорідненості з дитиною не потрібно, тому оформити його можна не тільки на своїх сина або доньку, але і, наприклад, на хрещеника, племінника, онука…, – пояснює керівник напрямку “Заощадження” ГРУ ПриватБанку у Харківській області Наталя Ворона. – Відомості про дитину вказуються при оформленні вкладу, присутність дитини не обов’язкова. Депозит можна відкрити навіть дистанційно через Приват24. Але у клієнтську базу ПриватБанку необхідно буде внести дані свідоцтва про народження та ІНН дитини”.

Дорослі можуть повністю контролювати та розпоряджатися депозитом до моменту переходу прав до дитини. Поповнювати депозит можна в будь-який момент самостійно через термінали, додаток  Мої вклади, через Приват24, безкоштовний телефон 3700, у відділенні банку. Зручніше всього настроїти регулярні поповнення з картки, з якої оформлено послугу. Достатньо один раз дати розпорядження банку, і щомісяця зазначена сума переказуватиметься з картки на депозит. Дату перерахувань і суму можна змінити у будь-який момент.

За більш детальною інформацією можна звернутися в будь-яке відділення ПриватБанку у Харківській області. Сьогодні 76 тис. клієнтів ПриватБанку у Харківській області мають депозити на 7 100 000 000 гривень.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023