Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові фотовиставка румунського фотожурналіста Іоани Молдован «Для України, назавжди»

З 28 вересня по 19 жовтня 2018 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться фотовиставка румунського фотожурналіста Іоани Молдован «Для України, назавжди». Виставка відбудеться за участі і сприяння Посла Румунії в Україні Крістіана-Леона Цуркана та Харківської обласної державної адміністрації.

Ця фотовиставка – про фронт Донбасу і повернення українських солдатів, це історія про війну, патріотизм, про прагнення до миру і надію на перемогу. Іоана Молдаван почала документувати Революцію Гідності з Києва в 2013 році. У наступні роки продовжила показувати у зображеннях трагедію внутрішніх біженців, лінію фронту на Донбасі та повернення українських військових до домашнього вогнища.

Її роботи були опубліковані в The New York Times, Al Jazeera English, Huffington Post, LensCulture, Radio France Internationale та Vice та інших.

В 2016  році Іоана брала участь у воркшопі Едді Адамса і нагороджена премією Bill Eppridge Memorial за видатні досягнення і правду в фотожурналізмі. Посольство США в Бухаресті нагородило її премією «Жінки мужності» за видатний внесок у відображенні істини через фотожурналістику.

Вхід вільний. 

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, мала зала 2-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023