Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові фестиваль вуличної їжі «Food Fest Gastroman 2019»: кухні народів світу і соціальні акції (30.05-02.06))

Фестиваль вуличної їжі «Food Fest Gastroman 2019» проходитиме з 30 травня по 2 червня на території пляжно-розважального комплексу «Акважур» (вул. Героїв Праці, 2-а).

За словами організаторів,  на гостей заходу чекають майстер-класи від провідних кухарів Харкова, чотири дні насиченої концертно-розважальної програми, фуд-корти, дегустації страв різних кухонь світу, DJ-супровід, конкурси та анімація, танцювальний флешмоб та захоплюючий квест. Також працюватимуть бебі- та б’юті-зони, спортивна локація для занять йогою і фітнесом, пройдуть лекції і семінари з правильного харчування та здорового способу життя.

Як зазначила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, локація фестивалю перетвориться у карту світу.

Протягом усього свята можна буде зануритися в атмосферу традицій різних країн. Кожна з них запропонує відвідувачам страви національної кухні, а також заходи з національним характером. Наш фестиваль носить не тільки розважальний характер. Його завдання – познайомити виробників і споживачів, підтримати кращі ресторації і допомогти їм стати ближче до своїх клієнтів. Цей зв’язок породжує довіру між ними і, відповідно, підвищує імідж підприємств у сфері громадського харчування та імідж міста, – зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Крім того, на «Food Fest Gastroman 2019» працюватиме інтерактивний майданчик Харківського державного університету харчування та торгівлі, а також кінотеатр під відкритим небом, де відбудеться ексклюзивний показ фільму «Дякую» компанії «Best Friends Film» про Україну очима туриста з Японії.

Також в рамках фестивалю пройдуть майстер-класи інклюзивної майстерні Харківської громадської організації інвалідів «Креавіта» та громадської організації «Асоціація багатодітних сімей «АММА». Зокрема, пройдуть уроки з розпису і декорування свічок, пряників, створення подарункових наборів з виробами з кераміки і валяної вовни тощо.

Початок фестивалю – о 10:00.

Захід відбудеться за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради, під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023