Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові ДТП: Маршрутку відкинуло на легковик, а вантажівка перекинулася – 10 постраждалих

У Харкові ДТП обернулася десятьма постраждалими. На щастя, усі потерпілі відбулися неважкими травмами, хоча бік автобусу був розбитий, а вантажна машина перекинулася на бік, як стало відомо Вісті Ньюс.

10 людей у лікарні через аварію в Харкові. ДТП сталось близько 8:30 на проспекті Тракторобудівників. Переповнене маршрутне таксі в’їхало у вантажівку. У міському транспорті перебували семеро пасажирів. Маршрутці знесло перед і лівий бік.

https://www.instagram.com/p/BySC-mKI8Ro/?fbclid=IwAR2pYGWJPIvM5DkpsFDJwjUi5nBW5XG3L9hOC_PudRJsFYmM9mul4vN7H9I

Андрій Соцький, виконувач обов’язків заступника головного лікаря з хірургічної служби:

10 человек было с утра доставлено. Состояние удовлетворительное, из них 3 человека госпитализируется для дальнейшего наблюдения, в клинику. 7 остальных пострадавших уйдут амбулаторно наблюдаться по месту жительства. Травмы в основном ушибы, ссадины, не тяжелые травмы.

Вантажівка від удару перекинулася, а пасажирський транспорт відкинуло на легковик. Удар між першими машинами прийшовся на місце водія Рути. Усіх пасажирів маршрутки, а це 7 людей, госпіталізували з травмами різного ступеню важкості. Постраждали і двоє пасажирів Рено Мастер.

Сергій Мазуренко, пасажир маршрутки:

Я каждый день езжу. Там был поворот, впереди нас машина поворачивала налево, в правильном месте или неправильном, и маршрутчику деваться некуда было, он пытался ее объехать, слева, то что я успел заметить.

– Далі що пам‘ятаєте?

– Много крови было, скорые поприезжали.

За даними мерії, пасажирський транспорт є нелегальним, містом курсував без дозволу на перевезення людей. У поліції ще встановлюють повну картину ДТП. За словами ж водія вантажівки, маршрутка вискочила перед ним нізвідки. Чоловік загальмувати не встиг.

Альберт, водій вантажівки:

Двигался с Краснодарской на ХТЗ, из потока машин резко выскочила машина. Мгновенно. Даже не успел среагировать ничего. Резко выскочила маршрутка.

Дивом аварія не завдала важких травм учасникам.

Олексій Маник, начальник відділу слідчого управління поліції Харківщини:

В автомобілі Тойота Хайлендер ніхто не постраждав. Водій був сам. В автомобілі водій також не постраждав, але там були 2 пасажири мати та донька. Вони зараз знаходяться в лікарні. В маршрутці були 7 пасажирів і водій. вони також в лікарні.

Винуватця ДТП наразі встановлюють. Також триває перевірка, чи мав право перевозити людей водій маршрутки.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023